Roşii umplute – usor de preparat

Printeaza

Roşii umplute din: rosii, castravete, telina, ceapa, patrunjel, menta, varec, seminte de floarea soarelui, zeama de lamaie si ulei de masline.

 

 

Ingrediente:retete

  • 6 roşii mijlocii
  • ½ castravete
  • 2 tulpini de ţelină
  • 2 cepe de primăvară
  • 1/2 cană de pătrunjel proaspăt
  • 1 lingură de mentă proaspătă
  • 2 linguriţe de varec
  • 1/2 cană de seminţe de floarea soarelui
  • 1 lingură de zeamă de lămâie
  • 1 lingură de ulei de măsline

 

 

Mod de preparare:

Taie roşiile în jumătăţi şi scobeşte mijlocul.

Adaugă pulpa de roşii la celelalte ingrediente.

Mărunţeşte fin toate ingredientele, amestecă-le bine şi umple jumătăţile de roşii.

Sunt minunate ca garnitură sau pentru aperitive poţi folosi roşii cherry sau roşii mici.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Rosii umplute cu masline si ton

Rosii umplute cu masline si ton

Rosii umplute cu masline si ton din: ton, rosii, masline, ceapa, telina, mar, maioneza, seminte. Ingrediente: 1 conservă de ton în suc propriu 6 roşii mari 300 g murături asortate 1 ceapă mică 100 g rădăcină de ţelină 12 măsline negre 1 măr maioneză 12 boabe de strugure alb seminţe de floarea-soarelui   Mod de […]

Rosii umplute cu orez basmati

Rosii umplute cu orez basmati

Rosii umplute cu orez basmati din: rosii, ciuperci, orez, ceapa, ulei, patrunjel, sare, oregano si busuioc. Ingredinete: 10 rosii 1 kg ciuperci 1 cescuta cu orez basmati 1 ceapa ulei patrunjel sare oregano busuioc   Mod de preparare: Spala cinci rosii si taie-le deasupra un capacel. Cu ajutorul unei lingurite, indeparteaza pulpa. Rosiile ramase opareste-le, […]

 

Rosii umplute cu quinoa

Rosii umplute cu quinoa din: rosii, quinoa, ton, ceapa, capere, patrunjel, oregano, coaja de lamaie, maioneza, mustar. Ingrediente: 4 rosii ½ cana quinoa 1 cutie ton 1 ceapa, tocata 2 linguri capere ½ cana patrunjel tocat 1 lingura oregano, tocat coaja de lamaie 1 lingura maioneza 2 lingurite mustar dijon   Mod de preparare: Taiati […]

 

Rosii umplute cu pasta de ou si unt

Rosii umplute cu pasta de ou si unt

Rosii umplute cu pasta de ou si unt din: rosii, ou, unt, salata, patrunjel. Ingrediente: 2 roşii 1 ou 5 g unt 2-3 foi salată verde pătrunjel verde     Mod de preparare: Se aleg roşiile de mărime potrivită, li se taie dea­supra un capac, se scoate o parte din miez şi se lasă să […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.