Rosii umplute cu masline si ton

Printeaza

Rosii umplute cu masline si ton din: ton, rosii, masline, ceapa, telina, mar, maioneza, seminte.

Ingrediente:Rosii umplute cu masline si ton

  • 1 conservă de ton în suc propriu
  • 6 roşii mari
  • 300 g murături asortate
  • 1 ceapă mică
  • 100 g rădăcină de ţelină
  • 12 măsline negre
  • 1 măr
  • maioneză
  • 12 boabe de strugure alb
  • seminţe de floarea-soarelui

 

Mod de preparare:

Decupează căpăcelele roşiilor, goleşte-le de miez, apoi aşază-le într-un castron. Amestecă tonul cu rădăcina de ţelină rasă, miezul de roşii şi murăturile tocate mărunt. Adaugă ceapa tocată, măslinele tăiate felii, boabele de struguri şi mărul curăţat şi tăiat cubuleţe.

Adaugă maioneza şi amestecă bine totul. Umple roşiile cu amestecul preparat şi presară deasupra seminţele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.