Roseberry lemonade
PrinteazaRoseberry lemonade din: capsuni, sirop de ghimbir, suc de lamaie, vodka, apa de trandafir, suc de cirese, nectar de coacaze.
- 2 căpşune
- 15 ml sirop de ghimbir
- 15 ml suc proaspăt de lămâie
- 5 ml apă de trandafir
- 40 ml vodkă
- 40 ml suc de cireşe
- 40 ml nectar de coacăze negre
Mod de preparare:
Pune prima oară frunzele de mentă în pahar şi presează-le uşor pentru o eliberare subtilă a aromelor. Adaugă fructele, siropul de zahăr şi sucul proaspăt stors de lime.
Cu un muddler (pisălog) presează bine fructele până ce tot sucul din ele este extras. Adaugă gheaţă crushed (zdrobită) 3/4 din pahar, sucul de afine şi mere, amestecă bine toată compoziţia cu o lingură.
La final completează paharul cu gheaţă.