Risotto cu fasole, branza pecorino si lamaie

Printeaza

Risotto cu fasole, branza pecorino si lamaie din: salote, ulei, orez, vin, supa de legume, fasole, unt, lamaie, branza pecorino, lamaie.

Mod de preparare:

Se călesc uşor într-o cub de unt 4 şalote tocate mărunt şi 1 căţel de usturoi pisat până se înmoaie.

Se adaugă 200g de orez pentru risotto şi se amestecă până ce boabele sunt translucide. Se dă focul mai tare şi se adaugă 1 pahar de vin alb; se lasă să fiarbă până e absorbit complet.

Se toarnă 1,5 litri supă de legume puţin câte puţin, până ce orezul devine fraged, dar este încă un pic al dente. Se adaugă 200g de fasole verde boabe (sau soia), încă 1 cub de unt, coaja rasă de la 1/2 lămâie şi 25g de brânză pecorino rasă.

Se serveşte cu încă 25g de brânză pecorino şi coaja de la cealaltă jumătate de lămâie rase deasupra.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.