Cega prajita

Printeaza

Cega prajita

Ingrediente:Cega prajita

  • 3 kg peşte
  • 1 lămaie
  • ulei
  • făină
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Curăţăm peştele ca la cegă rasol şi îl jupuim. Apoi dăm sare, piper, zeamă de lămaie, cateva picături de ulei.

Inainte de masă tăvălim cega în făină şi o prăjim într-o tigaie cu ulei.

Servim cu lamaie.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • cum se prepara cega
  • cega prajita
  • cum se gateste cega
  • cega preparare
  • retete cega prajita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.