Storceag

Printeaza

Storceag din: cartofi, ceapa, morcov, smantana, ou, sare, piper, peste.

Ingrediente: Storceag

  • 200 g cartofi
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 100 g smântână subţire
  • 1 ou
  • 1 linguriţă sare
  • 1 legătură mărar
  • 1 vârf cuţit piper pisat
  • 1 kg carne de sturion  morun, nisetru, păstrugă, cegă (sau orice alt peşte mare alb)

 

Mod de preparare:

Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert.Se taie în bucăţele cât mai mărunte morcovul, cartofii, ceapa (dar nici­cum nu se rad şi nici prin mixer nu se trec, că nu facem cremă).

Se taie carnea de peşte  în cuburi de aproximativ 2 cm latura când apa dă în clocot se pun toate astea la fiert.

Se bate smântână cu oul şi cu o cană de apă .Se toacă mărunt.După douăzeci de minute de fiert se adaugă ciorbei noastre smântână şi mărarul, se amestecă puţin şi se dă într-un clocot.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.