Branza pecorino la gratar

Printeaza

Branza pecorino la gratar din: pecorino, trufa, ulei cu aroma de trufe, salata verde, rosii cherry si sare.

Ingrediente:Branza pecorino la gratar

  • 300 g pecorino
  • 1 trufa neagră
  • 2 linguri ulei cu aromă de trufe
  • salată verde
  • 4 roşii cherry
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală bine şi usucă frunzele de salată, rupe-le, pune-le pe farfurii şi sărează-le uşor. Curăţă pecorino de coajă şi taie-1 felii de 0,5 cm gro­sime; pune-le pe grătar şi frige-le până când capătă striaţii maronii şi se înmoaie puţin (circa un minut).

Intoarce feliile de pecorino şi frige-le şi pe cealaltă par­te, apoi pune-le peste salata din farfurii. Curăţă bine trufele, taie-le lamele şi stropeşte-le cu pu­ţin ulei aromat cu trufe.

Lasă-le puţin să se marineze, apoi presară-le peste feliile de pecorino.

Se poate decora cu roşii.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.