Cum se pregateste carnea de urs
PrinteazaCum se pregateste carnea de urs
Carnea de urs se prepară la fel ca şi cea de vită. După ce a fost împuşcat, ursul se ţine în blană (fără intestine) timp de 8-10 zile pentru fezandat, apoi se jupoaie.
Carnea se tranşează în bucăţi potrivite şi se ţine la marinat într-un baiţ.
Carnea de urs se ţine tot timpul în baiţ, până se consumă, la o temperatură de 8-10 grade Celsius şi se întoarce în fiecare zi, astfel ca bucăţile de la fund să ajungă deasupra şi invers.
Lichidul trebuie să o acopere în totalitate.
Cum se pregateste carnea de urs
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/cum-pregateste-carnea-urs html
Mda, nu am pus carne de urs pe limba, si nici nu cred ca o sa pun vreodata :)))
Mda! Bănuiesc că atunci când ai postat asta pe un site de gastronomie nu ți-ai folosit creierul. Probabil că multe lucruri au fost de nebăgat in gură până acum… Strugurii sunt acri. Savoarea cărnii de urs nu poate fi apreciată decât de cei ce o gusta. În rest, fiind blonda, ești scuzată.
P.S.
Când o guști vezi să fie gătită de cineva experimentat! Acum sigur vrei s-o guști…
carnea de urs nu se tine la fezandat. vorbeste unu care manaca cam 2 ursi pe an.