Supa de peste ungureasca cu boia picanta

Printeaza

Supa de peste ungureasca cu boia picanta din: tacâmuri peşte, crap, ceapa, rosii, vin rosu, boia picanta, ardei iute, ardei gras verde, ardei gras rosu, sare.

Supa_de_peste_ungureasca_cu_boia_picanta

Ingrediente:

  •  1/2 kg tacâmuri peşte
  •  un crap de 1,5 kg
  •  o ceapă mare
  •  3 roşii
  •  un pahar vin roşu
  •  o lingură boia picantă
  •  o jumătate ardei iute
  •  un ardei gras verde
  •  un ardei gras roşu
  •  sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă si se spală foarte bine tacâmurile de peste. Crapul se curăţă de solzi, se eviscerează, se sărează şi se dă la rece. Intr-o oală se pun la fiert tacâmurile de peste împreună cu ceapa. Se lasă la fiert, la foc mic, aproximativ o oră.

Se strecoară bine supa obţi­nută, se pune crapul porţionat, boiaua, roşiile decojite şi date pe răzătoarea.mare, vinul, ardeiul gras verde si roşu şi cel iute. Se potriveşte gustul de sare şi se mai lasă la fiert în jur de 10-15 minute.

Supa de peste ungureasca cu boia picanta

Supa_de_peste_ungureasca_cu_boia_picanta

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba de peste ungureasca

1 comentariu

  1. Gabriela Constantin

    Foarte buna supa de peste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.