Ghiveci de legume cu quinoa

Printeaza

Ghiveci de legume cu quinoa din: seminte de quinoa, ceapa, ardei, dovlecel, ulei, rosii, sare, piper.

Ingrediente:Ghiveci de legume cu quinoa

  • 1 pahar de seminţe quinoa
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • 2 roşii
  • ulei
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Speli seminţele de quinoa în mai multe ape şi le pui la fiert în apă fierbinte. Le laşi aproximativ 10 minute, după care le scurgi, le clăteşti cu apă rece şi le laşi să se scurgă.

Cureţi ceapa, o toci mărunt şi o căleşti. Când devine sticloasă, adaugi cubuleţele de ardei, dovlecel şi de roşii decojite.

Laşi la înăbuşit, adăugând şi puţină apă, sare şi piper proaspăt măcinat.

Când legumele sunt bine pătrunse, adaugi seminţele de quinoa şi laşi să mai dea un clocot. Acoperi cu capac şi laşi să absoarbă sosul de legume.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.