Retete de post: Drob de ciuperci cu busuioc

Printeaza

O reteta de post de drob de ciuperci cu busuioc din: ciuperci, ceapa verde, usturoi verde, branza tofu, faina, busuioc verde, marar, patrunjel, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Drob de ciuperci cu busuioc

  • 1 kg ciuperci
  • 5 fire ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 100 g branza tofu (sau 6 oua pentru perioada dulce)
  • 4-5 linguri faina
  • 2 fire busuioc verde
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 5 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Toci verdeţurile foarte mărunt şi le căleşti uşor, îm­preună cu mirodeniile, apoi le amesteci cu ciuper­cile curăţate, spălate bine şi tocate foarte mărunt.

Toate aceste ingrediente le amesteci cu brânza tofu (sau cu ouăle bătute foarte bine) împreună cu făina.

Pui această compoziţie într-o tavă unsă şi presărată cu făină, apoi o dai la cuptor. Drobul este gata, când se rumeneşte uşor pe mar­gine.

Drob de ciuperci cu busuioc

Drob de ciuperci cu busuioc

Poftă bună!

 

Incoming search terms:

  • drob de ciuperci de post
  • drob de post cu ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.