Drob cu carne de vita si verdeata

Printeaza

Drob cu carne de vita si verdeata din: carne de vita, oua, maruntaie de vita, ceapa, sare, piper, busuioc, cimbru si verdeata.

Ingrediente:Drob cu carne de vita si verdeata

  • 500 g carne de vita tocata
  • 4 oua + 1 ou pentru uns
  • 1 kg maruntaie de vita amestecate (ficat, plamani, rinichi)
  • 4 cepe mari
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • cimbru
  • verdeata tocata (patrunjel, marar)

 

Mod de preparare:

Căleşti carnea şi o scoţi cu o paletă. In uleiul rămas, căleşti şi ceapa, tocată mărunt, până se aureşte. Fierbi măruntaiele şi le dai prin maşina de tocat. Amesteci carnea, ceapa, măruntaiele cu ouăle, verdeaţa, sarea şi condimentele.

Pui amestecul în tava unsă şi ungi deasupra cu ou bătut.

Dai tava la cuptor, până se rumeneste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.