Drob de ciuperci cu ceapa si oua

Printeaza

Drob de ciuperci cu ceapa si oua din: ciuperci, ceapa, oua, faina, marar, patrunjel, condimente, piper. Durata: aproximativ 45 de minute.

retete

Ingredinte:

  • 2 cutii ciuperci taiate
  • 5 cepe potrivite
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • marar
  • patrunjel
  • condimente
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Se toaca ceapa marunt (sau se da prin masina de tocat), se caleste un pic impreuna cu mirodeniile, se amesteca cu ciupercile, ouale si faina si se pune in tava unsa si presarata cu faina (sau in doua tavi de chec inguste) apoi se da la cuptor.

Este gata cind se rumeneste usor pe margini.

Se serveste cald sau rece

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Drob din soia cu legume

Drob de ciuperci cu usturoi verde

Drob de ciuperci cu usturoi verde din: ciuperci, orez, ceapa verde, usturoi verde, marar, oua, unt, sare. Ingrediente: 2 cutii ciuperci 1 cană orez fiert 2 legături ceapă verde 1 legătură usturoi verde 2 legături mărar 4 ouă 50 g unt sare   Mod de preparare: Se înăbuşă în unt ciupercile tăiate mărunt. După ce se […]

 

Drob de ciuperci cu fîcăţei de pui

Drob de ciuperci cu fîcăţei de pui din: ciuperci, ficat de pui, ceapa, oua, ulei, faina, condiment vegetal, marar, patrunjel verde, sare si piper. Ingrediente: 1 kg ciuperci 200 g ficat de pui 4 cepe 4 oua 100 ml ulei 2 linguri faina 1 lingurita condiment vegetal marar si patrunjel verde sare piper   Mod […]

 

Drob de ciuperci cu parmezan

Drob de ciuperci cu parmezan din: unt, iaurt, faina, drojdie, ou, ciuperci, ceapa, ulei, marar, patrunjel, oua, parmezan, sare si piper. Ingrediente: pentru aluat: 200 g de unt moale 150 g de iaurt gras 500 g de faina, plus extra pentru presarat 1 plic de drojdie uscata (7 g) 1 ou batut, pentru uns pentru […]

 

Drob de ciuperci

Drob de ciuperci

O reteta de drob de ciuperci din: ciuperci asortate, unt, oua, pesmet, parmezan, patrunjel, zeama de lamaie, nucsoara, sare si piper. Ingrediente: un kg ciuperci asortate 250 g unt 3-4 oua 4 linguri pesmet alb 1-2 linguri parmezan o legatura patrunjel o radacina patrunjel zeama de lamaie nucsoara sare piper   Mod de preparare: Se […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.