Retete culinare: Frigarui de pui cu salata de morcovi

Printeaza

O reteta de frigarui de pui cu salata de morcovi din: piept de pui, rosii, ciuperci, praf de chilli, ulei de masline, suc de lamaie, morcovi, mar, iaurt, zahar, mustar si otet de mere.

Ingrediente:Frigarui de pui cu salata de morcovi

  • 4 piepti de pui dezosati
  • 10 rosii cherry
  • 10 ciuperci Champignon
  • 1/4 lingurita praf de chilli
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingura suc de lamaie

pentru salata de morcovi:

  • 1 morcov
  • 1 mar
  • 100 g iaurt
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita otet de mere

 

Mod de preparare:

Carnea se taie cuburi de 3 x 3 cm. Pe ţepuşe de lemn se înfig alternativ cuburi de carne, roşii şi ciuperci; se sărează şi se piperează. Se amestecă chili cu ulei şi suc de lămâie şi se stropesc frigăruile; se marinează la frigider 30 min.

Se prepară salata: se taie felii mărul curăţat, iar morcovul se rade pe răzătoarea mare. Se amestecă într-un castron cu sare şi piper şi un dressing preparat din iaurt, zahăr, oţet şi muştar. Se frig frigăruile în tigaie 2 min. pe fiecare parte şi se servesc cu salată de morcovi cu mere.

Frigarui de pui cu salata de morcovi

Frigarui de pui cu salata de morcovi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.