Reteta zilei: Musaca de naut

Printeaza

O reteta delicioasa de musaca de naut din: naut, cartofi, vinete, ceapa, pesmet, ulei de masline, sare si piper.

Musaca de naut

Ingrediente:

  •  1 cutei de naut
  • 3 cartofi
  • 1-2 vinete
  • 2 cepe
  • 1 lingura cu pesmet
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţă cartofii, taie-i în felii mai groase şi rumeneşte-i în ulei. Separat, taie vinetele în felii, unge-le cu ulei de măsline şi rumeneşte-le pe grătarul încins. Intre timp, taie ceapa julien şi căleşte-o în ulei. Pune năutul fiert, sare şi piper. Lasă pe foc câteva minute. Poţi adăuga câteva linguri cu sos de roşii.

Musaca_de_naut

Trece totul printr-o sită deasă. Potriveşte gus­tul de sare şi adaugă puţin ulei. Intr-o tavă unsă cu ulei, aşază rondelele de cartofi şi pe cele de vinete. Peste legume, pune pasta de năut şi nivelează.

Musaca_de_naut_1

Presară pesmet şi lasă la cuptor aproximativ 30 de minute.

Musaca_de_naut_2

Musaca de naut

Musaca de naut

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • Musaca cu naut

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.