Reteta zilei: Mini tarte cu crema de cirese

Printeaza

Mini tarte cu crema de cirese din: faina, zahar, unt rece, crema de branza, iaurt cu cirese, lamai, suc de cirese, zahar pudra, cirese.

Mini tarte cu crema de cirese

Mini tarte cu crema de cirese

 

Ingrediente:

  • 1 1/2 cani faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1/2 ceasca unt rece
  • 1/2 cana apa rece
  • 1 cutie crema de branza
  • iaurt cu cirese
  • 3 lamai
  • 1/2 cana suc de cirese
  • 1/2 cana de zahar pudra
  • 24 cirese

 

Mod de preparare:

Pregatiti aluatul prin combinarea fainii si a zaharului intr-un bol mare. Adaugati untul si se amesteca bine, apoi se adauga apa si se amesteca pana formati aluatul.

Puneti aluatul pe o bucata de folie de plastic, aplatizati, infasurati aluatul si puneti la frigider timp de 15 minute.

Mini tarte cu crema de cirese

Incalziti cuptorul la 180C si preparati umplutura. Adauga crema de branza, iaurtul, coaja si sucul de la 2 lamai intr-un castron mare.

Se adauga sucul de cirese si zaharul pudra, apoi bateti bine cu mixerul. Puneti amestecul in frigider si scoateti aluatul.

Mini tarte cu crema de cirese

Se taie aluatul in 24 de mini tarte cu ajutorul unei forme. Puneti intr-o tava si coaceti timp de 12 minute.

Scoateti din cuptor si se umple cu crema de cirese. Acoperiti cu coaja de la o lamaie si cirese. Serviti imediat sau raciti pana la servire.

Mini tarte cu crema de cirese

Mini tarte cu crema de cirese

Mini tarte cu crema de cirese

Pofta buna!

5 comentarii

  1. Sa-mi faci si mie tarte din astea

  2. Gabriela Constantin

    Ce bine arata 🙂

  3. Buna. Imi poti spune te rog unde gasesc tava pt minitarte? Pt ca nu gasesc niciunde. Ms.

  4. Oana – Se gasesc de exemplu in Lidl

  5. Buna! Ciresele cu codite unde le gasim?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.