Reteta zilei: Legume la tigaie cu usturoi

Printeaza

Legume la tigaie cu usturoi din: legume, apa, sos de soia, usturoi, ghimbir, ulei, amidon, seminte de susan.

 

Ingrediente: Legume la tigaie cu usturoi

  • 3 căni de mix de legume (broccoli congelat, morcovi, fasole verde, mazăre, ardei gras roșu, ciuperci, porumb și ceapă)
  • 1/4 cană apă
  • 1 1/2 lingură sos de soia
  • 1 cățel de usturoi tocat
  • 1 lingurita ghimbir
  • 2 linguri ulei
  • 1 linguriță amidon
  • 1 lingură semințe de susan

 

 

 

Mod de preparare:

Într-o tigaie mare sau wok, încălziți 1/2 din ulei.

Adăugați legumele și gatiti 5-7 minute.

Legume la tigaie cu usturoi
Într-un castron mic, amestecați apă, sos de soia, usturoi, ghimbir, amidon și restul de ulei.

Legume la tigaie cu usturoi
Se adauga peste legume si se mai gatesc legmele încă un minut.

Presarati semințele de susan și serviti.

Legume la tigaie cu usturoi

Legume la tigaie cu usturoi

Legume la tigaie cu usturoi

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Peste la tigaie cu salata de legume

Peste la tigaie cu salata de legume

Peste la tigaie cu salata de legume din: ceapa, vanata, ardei, ulei de masline, otet sherry, sare de mare, unt, file de biban, piper, fulgi de ardei rosu, suc de lamaie. Ingrediente pentru legume: 1 ceapa 1 vânătă 2-3 ardei ½ ceasca ulei de măsline 2-3 lingurite de otet sherry sare de mare, dupa gust Ingrediente […]

 

Tigaie de legume cu ochiuri

Tigaie de legume cu ochiuri

Tigaie de legume cu ochiuri din: grau, ulei de masline, carnati de pui, ardei gras, ceapa, usturoi, fasole neagra, rosii, ardei iute, chimen, boia de ardei, oregano, oua, branza, coriandru, avocado, guacamole, tortilla. Ingrediente: ½ ceasca grau 2 lingurite de ulei de masline 2 carnati de pui picanti, cuburi 1 ardei gras, cuburi ½ ceapa, […]

 

Legume la Grătar cu Oregano

Legume la Grătar cu Oregano din: vinete, ardei, dovlecei, ulei de masline, oregano, sare, piper, suc de lamaie. Această rețetă delicioasă și sănătoasă îmbină vinete, ardei și dovlecei, toate marinate și gătite la grătar pentru un gust de neuitat. Ingrediente: 2 vinete, feliate subțire 2 ardei roșii, tăiați pe jumătate și curățați 2 dovlecei, feliați […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.