Reteta zilei: Chips-uri tortilla

Printeaza

Chips-uri tortilla din: malai, apa calda, praf de copt, ulei.

Ingrediente: 

  • 2 cani malai
  • 1½ ceasca apa calda
  • ¼ linguriță praf de copt
  • ulei

 

 

Mod de preparare:

Într-un castron amestecați malaiul si apa.

Se adauga praful de copt si se lasa stea 5 minute.

Chips-uri tortilla

Frământați aluatul bine și împărțiți în bucati egale.

Chips-uri tortilla

Aplatizati si taiati in triunghiuri. Ungeti cu ulei.

Coaceti pana se rumenesc si se usuca, timp de 20 de minute.

Serviti reci.

Chips-uri tortilla

Chips-uri tortilla

Chips-uri tortilla

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Chipsuri de Kale la Cuptor

Chipsuri de Kale la Cuptor din: kale, ulei, sare de mare, pudra de usturoi. Chipsurile de kale la cuptor reprezintă o alternativă sănătoasă și delicioasă la snack-urile tradiționale. Kale, cunoscut și sub numele de varză creță, este o sursă excelentă de vitamine, minerale și antioxidanți, transformând această gustare simplă într-o alegere nutritivă pentru orice moment […]

Chipsuri frantuzesti de varza furajera

Chipsuri frantuzesti de varza furajera

Chipsuri frantuzesti de varza furajera din: varza, ulei, otet din cidru, sare, suc de lamaie, usturoi, plante medicinale.   Ingrediente: sase ceşti de varză furajeră un sfert de ceaşcă de untdelemn de măsline un sfert de ceaşcă de oţet din cidru de mere o jumătate de linguriţă de sare două linguri de suc de lămâie […]

Chipsuri de creveti cu sos de ardei dulce-acrişor

Chipsuri barbeque

Chipsuri barbeque din: rosii uscate, dovlecei, usturoi, ulei, otet din cidru, sirop de artar, praf de ardei iute, ceapa pudra, boia. Ingrediente: o jumătate de ceaşcă de roşii uscate la soare patru ceşti de dovlecei, feliaţi subţire un căţel de usturoi două linguri.de untdelemn de măsline o lingură de oţet din cidru de mere două […]

Chipsuri pesto de varza furajera

Chipsuri pesto de varza furajera

Chipsuri pesto de varza furajera din: varza, muguri de pin, sos de soia, lamaie, ulei, ceapa pudra, usturoi, sare, busuioc. Ingrediente: sase ceşti de varză furajeră o ceaşcă de muguri de pin un sfert de ceaşcă de sos de soia un sfert de ceaşcă de suc de lămâie un sfert de ceaşcă de untdelemn de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.