Reteta zilei: Chiftele cu sos de rosii

Printeaza

Chiftele cu sos de rosii din: carne tocata de vita, pesmet, usturoi, ceapa, sos de rosii, oua, smantana, patrunjel, ulei, parmezan, sare, piper.

Ingrediente: Chiftele cu sos de rosii

  • 1.5 carne tocata de vita
  • 3/4 cană pesmet
  • 3 căței de usturoi tocat
  • 1/2 ceapa tocata
  • 2/3 cană sos de roșii
  • 3 ouă
  • 2/3 cană smântână
  • 1 linguriță patrunjel
  • 2 linguri ulei
  • 1/3 cană de parmezan
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Așezați carnea într-un castron adânc.

Chiftele cu sos de rosii
Într-o tigaie mică încălziți 1 lingură de ulei. Sotati ceapa și usturoiul timp de aproximativ 3 minute.

Combinați carnea de vită cu ouăle, pesmetul, ceapa, usturoiul, pătrunjelul, sarea și piperul.

Se amestecă bine și se formeaza chiftelute.

Chiftele cu sos de rosii
Într-un castron separat, combinați sosul de roșii și smântâna.

Chiftele cu sos de rosii
Într-o tigaie mare încălziți 1 lingură de ulei.

Adaugati chiftelele si rumeniti pe toate partile timp de aproximativ 3-5 minute.

Chiftele cu sos de rosii

Turnati amestecul de sos peste. Acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 30 de minute.

Opriți focul, presărați cu parmezan și serviți cu garnitura, dupa preferinta.

Chiftele cu sos de rosii

Chiftele cu sos de rosii

Chiftele cu sos de rosii

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • Chiftele cu sos de rosii si smantana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.