Reteta zilei: Cartofi cu smantana si bacon
PrinteazaCartofi cu smantana si bacon din: cartofi, usturoi, bacon, ulei de masline, smantana, arpagic, sare.
- 6 cartofi
- 2 căței de usturoi tocat
- 4 felii de bacon
- 1 lingura ulei de masline
- 3 linguri smântână
- arpagic tocat
- sare
Mod de preparare:
Adaugati cartofii într-o oală. Se acoperă cu apă rece și se fierb timp de 15-20 de minute. Scurgeti.
Rumeniti baconul intr-o tigaie, apoi scurgeti pe un prosop de hârtie și se marunteste.
Preîncălziți cuptorul. Transferați cartofii pe o foaie de copt intr-o tava unsa cu jumătate din uleiul de măsline. Spargeți ușor cartofii si condimentați cu sare, presărați usturoi tocat și stropiți cu uleiul rămas.
Dati la cuptor timp de aproximativ 5 minute.
Garnisiti cu smântână, arpagic și bacon. Serviti imediat.
Cartofi cu smantana si bacon
Pofta buna!





