Reteta zilei: Salata de cartofi cu sfecla
PrinteazaSalata de cartofi cu sfecla din: sfecla, cartofi, morciv, ceapa, muraturi, vazra acra, ulei, sare.
- 1 sfeclă
- 2 cartofi
- 1 morcov
- 1/2 ceapa
- 2 muraturi
- 1/2 cană de varză acra
- ulei de măsline după gust
- sare, dupa gust
Mod de preparare:
Puneți sfecla, morcovul și cartofii într-un vas mare, adăugați apă doar pentru a acoperi legumele. Aduceți la fierbere și gătiți, aproximativ 30-40 de minute. Scurgeți și lăsați să se răcească. Curatati de coaja si apoi tocati.
Se toacă morcovul și murăturile. Cojiți și tocați mărunt ceapa.
Amestecați toate legumele într-un bol mare. Se adauga uleiul si se amesteca. Condimentează cu sare.
Dati la rece cel puțin 30 de minute inainte de servire.
Salata de cartofi cu sfecla
Pofta buna!





