Reteta zilei: Bomboane cu ciocolata si cocos

Printeaza

Bomboane cu ciocolata si cocos din: fulgi de cocos, ulei de cocos, lapte de cocos, ciocolata.

Ingrediente: Bomboane cu ciocolata si cocos

  • 1 cană fulgi de nucă de cocos
  • 3 linguri ulei de cocos
  • 3 linguri lapte de cocos
  • 200gr ciocolată topita

 

 

 

 

Mod de preparare:

Într-un castron mediu, combinați nucă de cocos, lapte de cocos și ulei. Se amestecă cu o lingură până se combină bine.

Bomboane cu ciocolata si cocos
Intr-o tava asezati hartie de copt.

Modelați amestecul în bomboane potrivite.

Bomboane cu ciocolata si cocos
Se dau la congelator 20 de minute.

Cu ajutorul unei linguri, înmuiați bilele una câte una în ciocolată topită, lăsând să se scurgă excesul de ciocolată.

Așezați in tava.

Bomboane cu ciocolata si cocos
Dati la frigider pana se intareste ciocolata. Serviti reci.

Bomboane cu ciocolata si cocos

Bomboane cu ciocolata si cocos

Bomboane cu ciocolata si cocos

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Bomboane cu rom si cocos

Bomboane cu rom si cocos

Bomboane cu rom si cocos din: nuca, curmale, avocado, cacao, rom, nuca de cocos, unt de arahide. Ingrediente: 1/2 cană miez de nucă 1/2 cană miez de nucă 1/2 cană curmale fără sâmburi 1/2 avocado bine copt sau banană 3 linguri de cacao 1 linguriţă esenţă de rom 1 lingură unt de arahide 1/2 cană nucă […]

Bomboane de ciocolata cu chili

Bomboane de ciocolata cu chili

Bomboane de ciocolata cu chili din: apa, zahar, unt, cacao, foaie de napolitană, mărunţită (sau, alternativ, biscuiţi zdrobiţi), lapte praf, chili, nuci, ciocolată neagră. Ingrediente: 150 ml apă 1 cană de zahăr 100 g unt 2 linguri cacao 1 foaie de napolitană, mărunţită 2 căni lapte praf 1/4 lin­guriţă chili 100 g nuci măcinate ciocolată neagră   Mod de preparare: […]

 

Spuma de ciocolata neagra cu bomboane

Spuma de ciocolata neagra din: oua, ciocolata, zahar, frisca, bomboane. Ingrediente: 3 ouă 100 g ciocolată neagră un plic zahăr vanilat 200 ml frişcă lichida 50 g ciocolată rasă bomboane, după gust   Mod de preparare: Se topeşte la bain-marie ciocolata ruptă bucăţi. Se scoate de pe foc şi se amestecă cu gălbenuşurile şi zahărul […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.