Reteta zilei: Bame umplute
PrinteazaBame umplute din: bame, faina, chimen, mango, coriandru, curcuma, chili, ulei, sare.
- 200 g bame
- 2 linguri faină
- 1 linguriță pudră de chimen
- 1 linguriță pudră uscată de mango
- 1 linguriță pulbere de coriandru
- 1 praf de curcuma
- 1 linguriță pudră de chilli roșu
- 4 linguri de ulei
- sare, dupa gust
Mod de preparare:
Spălați și uscați bamele. Tăiați capetele
Se amestecă toate condimentele, faina si sarea.
Umpleti si dati bamele prin acest amestec.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă, adăugați bamele.
Se sotează bine și se acoperă cu un capac.
Gatiti la foc lent 10-15 minute.
Garnisiti cu frunze de coriandru si ardei iute verde si serviti calde.
Bame umplute
Pofta buna!





