Bame in sos de mustar

Printeaza

Bame in sos de mustar din: bame, otet, sare, mustar, miere, otet, ulei.

Ingrediente:Bame in sos de mustar

  • 1 kg bame
  • 4 linguri cu otet
  • sare

Pentru sos:

  • 4 lingurite cu mustar
  • 2 lingurite cu miere
  • 1 lingurita cu otet
  • 100 ml ulei

 

Mod de preparare:

Opăreşte bamele într-un litru de apă în care ai pus oţetul şi o linguriţă cu sare sau lasă-le în apă rece cu zeamă de lămâie cel puţin o jumătate de oră.

După ce ai opărit bamele, răstoarnă-le într-o strecurătoare ca să se scurgă foarte bine. Taie-le în două, pe lungime, între timp, pregăteşte sosul de muştar.

Freacă uşor muştarul cu mierea. Incorporează treptat oţetul şi uleiul, ca la maioneză.

Serveşte bamele stropite cu muştar.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Bame in sos de mustar
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.