Frigarui aperitiv

Printeaza

Frigarui aperitiv din: cascaval, carnaciori, masline, castraveti murati, ardei capiam, struguri, sunca, bete pentru frigarui, ulei, portocala.

Ingrediente:Frigarui aperitiv

  • 150 g caşcaval
  • 150 g cârnăciori
  • 10 măsline
  • 3 castraveţi muraţi
  • un ardei capia
  • 20 boabe struguri
  • 150 gşuncă
  • beţe pentru frigărui
  • 2 linguri ulei • o portocală

 

Mod de preparare:

Se taie cubulete caşcavalul şi şunca. Se spală castraveţii, după care se taie ron­dele. La fel se procedează şi cu ardeiul capia.

Intr-o tigaie, se pune puţin ulei şi se lasă la încins. Se crestează cârnăciorii şi se pun în tigaie la prăjit.După ce s-au prăjit, se scot pe o farfurie tapetată cu hârtie de copt şi se lasă să se scurgă de grăsime.

Intre timp, se spală bine şi strugurii şi portocala.

Se iau beţele de frigărui si se înfing pe rând ingredientele pregătite, după care se înfig într-o jumătate de portocală. Se servesc ca aperitiv.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.