Pulpa de porc umpluta cu ciuperci

Printeaza

Pulpa de porc umpluta cu ciuperci din: pulpa de porc, ciuperci, marar, patrunjel, oua, ceapa, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pulpa de porc umpluta cu ciuperci

  • o bucata pulpa de porc de circa 1,5 kg
  • 450 g carne tocata amestec pentru cârnati
  • 150 g ciuperci
  • o legatura mârar
  • o legătură pătrunjel
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 100 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile curătate si tăiate foarte mărunt se pun în tigaia fără grăsime. Se lasă 10 minute si se scot. Se pune ceapa tocată la călit în ulei încins si se presară cu sare.

Când s-a înmuiat ceapa, se adaugă ciupercile şi carnea tocată si se lasă până ce isi schimbă culoarea. Se trage de pe foc, se lasă să se răcorească, se adaugă ouăle bătute şi verdeata mărunt tocată.

Se potriveşte gustul de sare si piper.

Carnea se taie, se bate pentru a obtine o foaie cât mai dreaptă. Se presară cu sare si piper, se aşază umplutura, se rulează şi se leagă.

Se unge cu unt, se aşază într-o tavă şi se dă la cuptor, unde se lasă aproximativ 80 de minute. Se verifică cu o scobitoare. Dacă sucul iese alb, preparatul este gata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.