Pui cu sos picant si ananas

Printeaza

Pui cu sos picant si ananas din: ardei gras, pulpe de pui, ananas, ulei de rapiţă, sare, sos picant, ulei.

Pui_cu_sos_picant_si_ananas

Ingrediente:

  • 1 ardei gras
  • 4 felii de ananas
  • ulei de rapiţă
  • sare
  • 1 1/2 lingură de sos picant
  • 1 1/2 lingură de ulei
  • 4 pulpe de pui dezosate

Mod de preparare:

Unge grătarul cu ulei şi găteşte la foc mediu. Pune într-un castron 1 ardei gras tăiat în sferturi şi 4 felii de ananas, după care stropeşte cu puţin ulei de rapiţă. Lasă câteva minute pentru ca aromele să se îmbine, apoi scoate totul din reci­pient.

Condimentează ardeiul gras cu un praf de sare. In vasul folosit anterior combină 1 1/2 lingură de sos picant cu 1 1/2 lingură de ulei. Trece prin acest mix 4 pulpe de pui dezosate.

Frige pe grill puiul, feliile de ardei şi pe cele de ananas. Ai grijă să întorci ingredientele pe ambele părţi. Carnea trebuie ţinută aproximativ 10 minute, iar legumele şi fructele suficient cât să se rumenească puţin.

Pui cu sos picant si ananas

Pui_cu_sos_picant_si_ananas

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu am mancat combinatia asta de pui pana acum

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.