Pui cu sos picant si ananas
PrinteazaPui cu sos picant si ananas din: ardei gras, pulpe de pui, ananas, ulei de rapiţă, sare, sos picant, ulei.
Ingrediente:
- 1 ardei gras
- 4 felii de ananas
- ulei de rapiţă
- sare
- 1 1/2 lingură de sos picant
- 1 1/2 lingură de ulei
- 4 pulpe de pui dezosate
Mod de preparare:
Unge grătarul cu ulei şi găteşte la foc mediu. Pune într-un castron 1 ardei gras tăiat în sferturi şi 4 felii de ananas, după care stropeşte cu puţin ulei de rapiţă. Lasă câteva minute pentru ca aromele să se îmbine, apoi scoate totul din recipient.
Condimentează ardeiul gras cu un praf de sare. In vasul folosit anterior combină 1 1/2 lingură de sos picant cu 1 1/2 lingură de ulei. Trece prin acest mix 4 pulpe de pui dezosate.
Frige pe grill puiul, feliile de ardei şi pe cele de ananas. Ai grijă să întorci ingredientele pe ambele părţi. Carnea trebuie ţinută aproximativ 10 minute, iar legumele şi fructele suficient cât să se rumenească puţin.
Pui cu sos picant si ananas
Pofta buna!
Nu am mancat combinatia asta de pui pana acum