Pui cu caise

Printeaza

Pui cu caise din: piept de pui, caise in suc propriu, dressing, supa de ceapa, orez fiert.

Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.

Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase. În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.

 

Ingrediente:

  • 2 piepti de pui, maruntit
  • 1 borcan caise in suc propriu
  • Dressing, dupa preferinta
  • Supa de ceapa, dupa preferinta
  • Orez fiert, pentru servire

 

Mod de preparare:

Amestecati toate ingredientele si asezati puiul in mix.

Dati la cuptor la 170C timp de 1 ora. Serviti cu orez.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Piept de pui cu sos de caise si miere

Piept de pui cu sos de caise si miere din: piept de pui dezosat, caise, pasta de tomate, mere, zeama de lamaie, mustar dulce, fulgi de migdale, sare, cartofi sau orez. Ingrediente: 750 g piept de pui dezosat 10-12 caise foarte coapte 2 linguri pastă de tomate 2 linguri miere 3 linguri zeamă de lămâie 2 […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.