Pilaf cu rosii si carne

Printeaza

Pilaf cu rosii si carne din: orez, carne, rosii, ceapa, morcov, ulei, sare.

Ingrediente:Pilaf cu rosii si carne

  • 200 g orez
  • 350 g carne de porc
  • 2 roşii
  • o ceapă
  • un morcov
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Ceapa şi morcovul rase amândouă se pun la călit în ulei. Se presară cu sare. Se adaugă carnea tăiată cubuleţe. Se căleşte amestecând până ce îşi schimbă culoarea.

Se adaugă roşiile cuburi şi orezul, se lasă 3 minute şi se acoperă cu apă.

Se lasă la fiert 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.