Piept de rata in sos dulce-acrisor

Printeaza

Piept de rata in sos dulce-acrisor din: piept de rata, praf de anason, chimen, ghimbir, coriandru, piper alb, chili, ulei de nuca de cocos, ceapa, miere, suc de portocale, suc de lamaie, unt, sare.

Ingrediente:Piept de rata in sos dulce-acrisor

  • 1 piept de rata
  • 1/2 lingurita praf de anason
  • 1/2 lingurita chimen macinat
  • 1 lingurita ghimbir
  • 1/2 lingurita de coriandru
  • 1/2 lingurita piper alb
  • 1/2 lingurita praf de chili
  • 1 lingura ulei de nuca de cocos
  • 2 cepe, feliate
  • 2 lingurite miere
  • 1/2 ceasca de suc de portocale
  • 1/4 ceasca de suc de lamaie
  • 1 lingura unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Asezonati pieptul de rata cu sare pe ambele parti, apoi adaugati anason, chimen, ghimbir, coriandru, piper alb si praf de chili.

Se incalzeste o tigaie mare la foc mediu si se adauga ulei. Adaugati pieptul, gatiti cate 6-7 minute pe fiecare parte. Transferati pe un platou si lasati sa se odihneasca.

La foc mediu , se adauga ceapa si se gateste 3-4 minute. Adaugati miere, suc de portocale si suc de lamaie, unt si condimentati cu sare.

Feliati pieptul de rata si serviti cu sos dulce acrisor.

 

Pofta buna!

 


 

 

poate iti place si:

Pulpa de rata cu vin la cuptor

Pulpe de rata la cuptor

Pulpe de rata la cuptor din: cimbru, rozmarin, usturoi, boabe de piper, pulpe de rata, untura de rata, dafin, ulei, miere. Ingrediente:  3 fire de cimbru, frunzele tocate grosier 2-3 fire de rozmarin, frunzele tocate grosier 2 căţei graşi de usturoi, zdrobiţi uşor 1/2 linguriţă boabe de piper negru 4 pulpe de raţă (circa 800g) […]

 

Piept de rata pe pat de papaya

Piept de rata cu fructe de padure si sparanghel

Piept de rata cu fructe de padure si sparanghel din: piept de rata, plante aromatice, fructe de padure, vin rosu, zahar, supa de pasare, grasime, sare, piper, sparanghel. Ingrediente: 10 jumătăţi piept de raţă (200 g fiecare) 30 g plante aromatice (cimbru, salvie, maghiran) sare piper Pentru sosul de fructe de pădure: 500 g fructe […

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • piept de rata cu sos dulce acrisor
Sumar
recipe image
Nume reteta
Piept de rata in sos dulce-acrisor
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.