Pateuri cu branza si rosii

Printeaza

Pateuri cu branza si rosii din: branza, faina, unt, sare, ou, rosii, smantana, chimen,, piper.

Ingrediente pentru aluat:Pateuri_cu_branza_si_rosii

  • 150 g branza telemea rasa
  • 150 g faina
  • 150 g unt
  • sare

Ingrediente pentru umplutura:

  • 150 g branza telemea
  • 1 ou
  • cateva rosioare
  • 100 g smantana
  • chimen
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Framanta toate ingredientele pentru aluat. Acopera-l si lasa-l la rece cel putin 30 de minute. Intre timp, amesteca branza rasa cu smantana, oul, sare, piper si putin chimen.

Intinde aluatul in doua foi potrivit de groase. Taie patrate mai maricele. Pe jumatate din patrate, intinde amestecul de branza.

Acopera cu patratele ramase, preseaza marginile cu furculita, iar in mijloc cresteaza in forma de X si pune cate o rosioara. Asaza pateurile intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt. Lasa la cuptor, la foc moderat, aproximativ 35 de minute.

Pateuri cu branza si rosii

Pateuri_cu_branza_si_rosii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.