Pate de ficat cu maioneza

Printeaza

Pate de ficat cu maioneza din: ficat, unt, smantana, maioneza, ceapa, sare, mustar, piper, patrunjel.

Ingrediente:Pate de ficat cu maioneza

  • 500 g ficat de gâscă
  • 5 linguri unt
  • 1 lingură smântână
  • 4 linguri maioneză
  • 1 ceapă potrivită
  • sare
  • piper
  • pătrunjel proaspăt
  • muştar

 

Mod de preparare:

Ficatul se fierbe bine, se lasă să se scurgă puţin şi se sfărâmă cu o furculiţă într-un vas de ceramică. Se adaugă untul, smântână şi muştarul şi se amestecă bine. După ce s-a omogenizat, se adaugă maioneza şi ceapa rasă.

Se pun, după gust, sare, piper şi pătrunjel tăiat foarte mărunt. Se amestecă bine până ce capătă asspectul unei paste subţiri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.