Oua umplute cu ficat

Printeaza

Oua umplute cu ficat din: oua, sare, pate de ficat, smantana, sare, piper, ardei, masline, patrunjel, maioneza.

Ingrediente:Oua umplute cu ficat

  • 3 ouă
  • sare
  • 2 linguri pate de ficat
  • 1 lingură smântână
  • sare
  • piper măcinat
  • 1/2 ardei
  • 1 lingură rondele de măsline
  • câteva frunze de pătrunjel
  • 3 linguri maioneză

 

Mod de preparare:

Fierbi ouăle tari, iar după ce se răcesc, le cureţi şi le tai în jumătate, pe lungime. Scoţi gălbenuşurile şi le amesteci împreună cu pateul şi 1 lingură de smântână.

Sărezi şi condimentezi amestecul, după gust. Umpli albuşurile cu această pastă şi le decorezi după imaginaţie, cu verdeaţă, maioneză, ardei şi măsline.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.