Paste cu ciuperci si carnati – usor de preparat

Printeaza

Paste cu ciuperci si carnati din: ciuperci, carnat, paste, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Paste cu ciuperci si carnati

  • 250 g ciuperci proaspete
  • un cârnat de casă afumat
  • 250 g paste
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • verdeaţă, pentru servit

 

Mod de preparare:

Ciupercile curăţate se pun într-o tigaie fără ulei şi se lasă pe foc să se evapore apa.

Apoi, se scot, se pune uleiul şi se încinge, după care se pun felioare de cârnat.

Se lasă 5 minute, să se călească, apoi se adaugă ciupercile, sare şi piper, se mai lasă 2-3 minute şi se opreşte focul.

Pastele se pun la fiert conform instrucţiunilor de pe pachet.

După ce au fiert, se scurg de apă şi se amestecă cu ciupercile şi cârnaţii.

Se servesc cu verdeaţă, după gust.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Paste cu carnati la cuptor

Paste cu carnati la cuptor

Paste cu carnati la cuptor din: ardei, vanata, dovlecel, ulei, carnati, paste, sos, busuioc, cas. Ingrediente: 1 ardei gras roşu si galben 1 vânătă, tăiată bucăţi 1 dovlecel, tăiat bucăţi 2 linguri ulei aromatizat cu usturoi 450 g cârnaţi proaspeţi 300 g paste pene sos de paste cu busuioc şi roşii busuioc 125 g caş, rupt […]

 

Salata de paste cu carnati

Salata de paste cu carnati

Salata de paste cu carnati din: ulei de canola, ulei de masline, otet de vin rosu, usturoi, mustar dijon, oregano, sare, piper, paste, carnati, mozzarella, ardei gras, salata verde. Ingrediente dressing: ¼ cană de ulei de canola ¼ cană ulei de măsline ¼ ceasca otet de vin roșu 1 catel de usturoi, zdrobit 1 lingura mustar […]

 

Paste proaspete, cu carne de carnati si sos de rosii

Paste proaspete, cu carne de carnati si sos de rosii

Paste proaspete, cu carne de carnati si sos de rosii din: ceapa, paste, usturoi, carnati, pasta de rosii, busuioc, ulei de masline, sare. Ingrediente: 1 ceapă albă paste proaspete 1 căţel de usturoi 2 cârnaţi subţiri lungi 1/2 cutie pastă de roşii busuioc congelat ulei de măsline sare   Mod de preparare: Ceapa o tai […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.