Paste cu carnati la cuptor

Printeaza

Paste cu carnati la cuptor din: ardei, vanata, dovlecel, ulei, carnati, paste, sos, busuioc, cas.

Ingrediente:Paste cu carnati la cuptor

  • 1 ardei gras roşu si galben
  • 1 vânătă, tăiată bucăţi
  • 1 dovlecel, tăiat bucăţi
  • 2 linguri ulei aromatizat cu usturoi
  • 450 g cârnaţi proaspeţi
  • 300 g paste pene
  • sos de paste cu busuioc şi roşii
  • busuioc
  • 125 g caş, rupt bucăţi

 

Mod de prepaare:

Incinge cuptorul la semnul 6/200°C.

Unge legumele cu uleiul aromarizaîşi aşază-le în tavă. Scoate carnea din cârnaţi şi modelează chifteluţe.

Aşază-le deasupra legumelor şi dă la cuptor 20 minute.

Fierbe pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj. Scurge-le şi pune-le din nou în vas şi combină cu legumele rumenite, chifteluţele, sosul de paste şi busuiocul.

Potriveşte de sare şi piper şi pune totul în tava de copt. Presară deasupra caşul şi dă la cuptor 15 minute.

Serveşte cu busuioc proaspăt.

 

 

Paste cu carnati la cuptor

 

Paste cu broccoli la cuptor

Paste cu broccoli la cuptor

Paste cu broccoli la cuptor din: ton, rosii, paste, broccoli, crema de branza light, branza, pesmet. Ingrediente: 2×185 ton in ulei, de la conserva scurs bine, se pastreaza 1 lingura de ulei 2×400 rosii tocate, de la conserva 350 g paste de diverse forme, uscate 300 g de broccoli, desfacut in buchetele 200 g g […]

Paste la cuptor cu sunca si cascaval

Paste la cuptor cu sunca si cascaval

Paste la cuptor cu sunca si cascaval din: penne, sunca, cascaval, smantana, ou, busuioc, piper. Ingrediente: un pachet paste (penne) 200 g şuncă 250 ml smântână un ou busuioc proaspăt 4 felii caşcaval feliat piper   Mod de preparare: Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe pachet. Se bate oul cu smântână, sare […]

Paste cu rosii la cuptor

Paste cu rosii la cuptor din: paste, rosii, mozzarella, ceapa, usturoi, busuioc, oregano, sare, piper. Ingrediente: 500 g penne sau rigatoni 500 g roşii cherry 200 g mozzarella 2-3 linguri pastă de roşii 1 fir de ceapă verde 1 fir de usturoi verde 1 linguriţă busuioc uscat 1 linguriţă oregano uscat sare piper ulei de

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.