Papricas din carne de porc

Printeaza

Papricas din carne de porc din: carne de porc, ceapa, ardei, faina, boia, bulion, ulei, sare, galuste.

Ingrediente:Papricas din carne de porc

  • 1 kg carne de porc
  • 3-4 cepe
  • 2-3 ardei graşi
  • 1 lingură făină
  • 1 lingură boia (dulce sau amestecată cu boia iute)
  • 1 lingură bulion
  • 1 lingură ulei (untură)
  • sare
  • 20-30 găluşte

 

Mod de preparare:

Se pregăteşte ca şi papricaşul de vitel, cu mentiunea că, în mod normal, pregătirea durează ceva mai putin (porcul, dacă nu este prea bătrân, fierbe mai repede) şi că la pregătire se foloseşte uzual carne de porc cu grăsime, deci şi papricaşul va fi mai gras.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.