Miel cu legume si vin

Printeaza

Miel cu legume si vin din: pulpa de miel, ulei, ceapa, morcovi, telina, miere, vin rosu, supa de miel, rozmarin.

timp de preparare 10 minute, timp de gatire 3 ore, 6 portii

retete

Ingrediente:

  • 1.8 kg pulpa de miel
  • 2 linguri ulei
  • 2 cepe, taiate in sferturi
  • 2 morcovi, taiati bucati
  • 2 tije telina, taiate bucati
  • 2 linguri miere
  • 300 ml vin rosu
  • 150 ml supa de miel fierbinte
  • 10 crengute rozmarin

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 170C. Asezonati carnea pe ambele parti.

Rumeniti carnea in ulei cate 3-4 minute pe fiecare parte si apoi transferati intr-o tava.

Adaugati legumele in aceeasi tigaie in care ati rumenit carnea si rumeniti 3-4 minute. Transferati peste carne.

Imcorporati mierea, vinul si rozmarin. Dati la cuptor pentru 3 ore. Intoarceti carnea la jumatatea timpului.

Serviti cu piure de cartofi.

 

 

  • Energie 616kcal
  • Grasimi 33 g
  • Carbohidrati 12.3g
  • Zahar 10.7g
  • Fibre 3.3g
  • Proteina 58.9g
  • Sare 0.9g

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Reteta zilei: Miel cu legume si sos picant

Miel cu legume si sos picant din: miel, iaurt, ulei, ceapa, ardei gras, usturoi, ardei iute, ghimbir, pasta de curry, conserve de rosii, sofran, rosii, sare, piper, coriandru. Ingrediente:  1.5 kg carne de miel, fara os 250ml iaurt 2 linguri ulei 3 cepe 2 ardei roșii, fara semințe, taiati bucăți 3 catei de usturoi, tocat […]

 

Cotlete de miel cu legume asortate

Cotlete de miel cu legume asortate

Cotlete de miel cu legume asortate din: cotlete de miel, usturoi, cimbru, ulei, lamaie, sare, mustar, ceapa, unt, dovlecei, rosii, ardei, vanata, iaurt. Ingrediente: 4 cotlete de miel 4 căţei usturoi cimbru proaspăt 4 linguri Unisol, din ulei de primă presă zeama de la 1/2 lămâie sare 2 linguriţe muştar 1 ceapă mare 50 g […

 

Miel cu legume de primăvară

Tocanita de miel cu legume si patrunjel

Tocanita de miel cu legume si patrunjel din: pulpa miel, ceapa, usturoi, morcovi, telina, vin, boia, bulion, unt, cartofi, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1 pulpă miel 1 ceapă 2-3 căţei de usturoi 2 morcovi 1 telină 500 ml supă de legume 250 ml vin alb 1 praf boia iute 1-2 linguri bulion 2 linguriţe unt […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.