Macrou umplut cu verdeturi

Printeaza

Macrou umplut cu verdeturi din: macrou, stevie, spanac, ceapa verde, usturoi verde, cuscus, ulei, vin alb, sare si piper.

Ingrediente:

  • 4 bucati macrou (circa 200 g bucata)
  • 1 legatura stevie
  • 200 g spanac proaspat
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 200 g cuscus
  • 30 ml ulei
  • 100 ml vin alb sec
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi peştele, spălaţi-l şi scurgeţi-l de apă. Ştergeţi-l cu şerveţele absorbante şi presăraţi-l cu sare şi piper.

Curăţaţi ceapa, ştevia, ustu­roiul şi spanacul, spălaţi-le şi scurgeţi-le de apă.

Căliţi în ulei ceapa şi usturoiul, tocate mărunt, 1-2 minute, apoi adăugaţi ştevia opărită şi spanacul, acstea tocate mai mare.

Căliţi-le, împreună cu ceapa şi usturoiul, 4-5 minute.

Puneţi cuscus-ul în 250ml apă fiartă şi, după ce absoarbe toată apa, amestecaţi-l cu verdeţurile călite.

Umpleţi cu o parte din acest amestec peştii şi puneţi-i într-o tavă, pe hârtie de copt.

Adăugaţi vinul şi puneţi tava în cuptorul încins.

Coaceţi peştii la foc potrivit, circa 30-40 de minute. Serviţi câte 1 macrou umplut la porţie, cu garnitură de cuscus si verdeţuri.

Macrou umplut cu verdeturi

Macrou_umplut_cu_verdeturi

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Macroul asta imi face cu ochiul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.