Inghetata cu menta si ciocolata neagra

Printeaza

Inghetata cu menta si ciocolata neagra din: sirop de mentă, ou, zahar, frisca lichida, lapte, ciocolata neagra.

 

Ingrediente:

  • 200 ml sirop de mentă
  • 1 ou
  • 170 g zahăr
  • 300 ml frişcă lichidă
  • 300 ml lapte
  • 70 g ciocolată neagra

Mod de preparare:

Se freacă bine oul cu zahă­rul, se adaugă laptele, frişca lichidă şi siropul de mentă.

Se amestecă bine si se dă la rece pentru o oră.

După acest timp, se scoate, se amestecă 15 minute si se pune într-un vas.

Se adaugă si ciocolata rasă. Se amestecă 15 minute si apoi se dă la congelator pentru încă o oră.

Inghetata cu menta si ciocolata neagra

Inghetata_cu_menta_si_ciocolata_neagra

Pofta buna!

 

 

 

retete

Înghețată de Levănțică

Înghețată de Levănțică din: smantana, lapte, zahar, levantica. Vara este anotimpul perfect pentru a experimenta cu deserturi înghețate care răcoresc și încântă simțurile. Înghețata de levănțică este o alegere sofisticată și surprinzătoare, ce aduce un suflu proaspăt în colecția ta de deserturi. Această rețetă combină cremozitatea smântânii pentru frișcă cu aroma delicată și florală a […]

retete

Înghețată de Vanilie cu Miere de Salcâm

Înghețată de Vanilie cu Miere de Salcâm din: smantana, lapte integral, miere de salcam, pastaie de vanilie, galbenusuri de ou. Explorați o rețetă clasică reinterpretată cu un aer dulce și aromatic. Această înghețată cremoasă combină bogăția smântânii pentru frișcă, dulceața naturală a mierii de salcâm și aromele subtile ale vaniliei, creând un desert rafinat și […]

retete

Înghețată cu Matcha: Rețetă Japoneză Tradițională

Înghețată cu Matcha: Rețetă Japoneză Tradițională din: ceai matcha, lapte integral, smantana lichida, zahar granulat, galbenusuri de ou, extract de vanilie.   Ingrediente: 2 lingurițe de ceai matcha 1 cană de lapte integral 1 cană de smântână lichidă 1/2 cană de zahăr granulat 4 gălbenușuri de ou 1 linguriță de extract de vanilie   Mod […]

 

retete

Inghetată de casă cu ciocolată și vanilie

Inghetată de casă cu ciocolată și vanilie din: smantana, lapte, zahar, extract de vanilie, galbenusuri de ou.   Ingrediente: 500 ml smântână lichidă 250 ml lapte 200 g zahăr 1 linguriță de extract de vanilie 4 gălbenușuri de ou   Mod de preparare: Într-un vas mare, combinați 500 ml smântână lichidă și 250 ml lapte. […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.