Iepure cu masline si cartofi

Printeaza

Iepure cu masline si cartofi din: iepure, masline verzi, ceapa, usturoi, vin alb sec, unt, ulei, sare, piper, cartofi.

Ingrediente:Iepure_cu_masline_si_cartofi

  • un iepure portionat
  • 150 g măsline verzi
  • 3 cepe
  • 2 căţei de usturoi
  • 500 ml vin alb sec
  • 10 g unt
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2-3 cartofi

Mod de preparare:

Intr-o oală cu fund dublu se încing uleiul şi untul si se rume­neşte carnea pe toate părţile. Se sşoate carnea si se pun ceapa şi usturoiul curăţate si tocate.

Se adaugă o lingură de apă caldă.

Se pune şi carnea, se toarnă vinul şi se lasă la fiert 30 de minute. Se adaugă măslinele şi car­tofii, sare şi piper, şi se lasă pe foc încă 20 de minute.

Iepure cu masline si cartofi

Iepure_cu_masline_si_cartofi

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.