Frunza de vita pentru sarmale

Printeaza

Frunza de vita pentru sarmale din: frunze de vita, sare.

Ingrediente:

  • frunze de viţă
  • sare

 

Mod de preparare:

Se culeg frunze de viţă în lunile mai-iunie, se spală şi se rulează în suluri.

Se pun în borcan şi peste ele se toarnă saramura (la un litru de apă o lingură cu vârf de sare). Se închid borcanele.

Când se folosesc se spală în 2-3 ape călduţe, apoi se opăresc.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.