Musaca olteneasca

Printeaza

Musaca olteneasca din: cartofi, carne tocata de porc, ciuperci, ceapa, sare, piper si oua.

Ingrediente:Musaca olteneasca

  • 1 kg cartofi fierti
  • 1 kg carne tocata de porc
  • 1/2 kg ciuperci
  • 3-4 cepe
  • sare
  • piper
  • 2 oua

 

Mod de preparare:

Cartofii fierţi îi dai prin maşina de tocat împreună cu carnea. Ceapa o căleşti împreună cu ciupercile tăia­te mărunt într-un păhărel cu ulei, iar după călire, amesteci cu cartofii şi carnea şi condimentezi după gust.

Ungi tava apoi pui compoziţia în tavă şi o netezeşti.

Baţi cele 2 ouă şi le întinzi deasupra compoziţiei. După răcire, tai musacaua bucăţi ca pe o prăjitură şi o serveşti cu salată de varză.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • musaca olteneasca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.