Frittata cu mazare si feta

Printeaza

Frittata cu mazare si feta din: mazare, feta, morcovi, oua, ceapa, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Frittata cu mazare si feta

  • 500 g mazăre
  • 2-3 morcovi medii
  • o ceapă mare
  • 100 g brânză feta
  • 5 ouă mari
  • sare
  • piper
  • ulei sau unt, pentru uns vasul

 

Mod de preparare:

Se fierb al dente (la steamer sau în cratiţă) mazărea, ceapa tocată şi morcovii tăiati cubuleţe Separat, se rade brânza şi se amestecă cu ouăle bătute.

Se unge un vas termorezistent cu ulei sau unt. Când legumele sunt fierte, se amestecă bine cu ouălele şi brânza feta, se condimentează după gust şi se aşază îr vasul termorezistent.

Se dă la cuptor pentru 10-15 minute. Se serveşte caldă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.