Crochete de dovlecei cu feta

Printeaza

Crochete de dovlecei cu feta din: zucchini, sare, oua, feta, oregano, ceapa, piper, proteina de soia, unt.

Zucchini este o legumă săracă în calorii și bogată în nutrienți. Este o sursă bună de fibre, vitamina C, vitamina A, potasiu și antioxidanți. Consumul regulat de zucchini poate sprijini sănătatea digestivă, poate îmbunătăți sistemul imunitar, poate promova sănătatea inimii și poate contribui la scăderea în greutate.

Există mai multe varietăți de zucchini, inclusiv cele de culoare verde închis, verde deschis și chiar galben. Zucchini galben este similar în gust și textură cu cel verde, dar poate adăuga o notă vizuală interesantă în preparatele culinare.

 

 

Ingrediente:

  • 3 zucchini, rasi
  • 1 lingurita sare
  • 3 oua
  • 120gr feta maruntita
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1/2 ceapa, tocata
  • 1/8 lingurita piper
  • 3 linguri pudra de proteina de soia sau orez
  • Unt

 

Mod de preparare:

Amestecati zucchini cu sare si pastrati intr-un bol deoparte timp de 1 ora.

Stoarceti apoi toata zeama. Amestecati oualele, feta, oregano, ceapa, piper si pudra si omogenizati.

Incalziti untul intr-o tigaie si formati crochete pe care le rumeniti pe ambele parti.

 

Crochete de dovlecei cu feta

 

6 portii, fiecare contine

  • 6 gr carbohidrati
  • 2 gr fibra
  • 8 gr proteina

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Crochete din dovlecei la cuptor

Crochete din dovlecei la cuptor din: dovlecei, pesmet, cascaval, iaurt, ulei, boia dulce, sare, piper. Ingrediente: 2 dovlecei (40 g) 50 g pesmet 100 g cascaval tare sau branza uscata 250 g iaurt 2-3 linguri de ulei 1 lingurita de faina boia dulce sare piper   Mod de preparare: Decojeste dovleceii si taie-i bastonase lungi […]

 

Aperitiv de morcovi si costita in spanac

Crochete de morcovi si telina

Crochete de morcovi si telina din: morcovi, telina, cascaval, oua, sare, piper, pesmet, ulei, smantana, icre. Ingrediente: 400 gr.morcovi 400 gr.telina 100 gr. cascaval 3 oua sare piper 2 linguri de pesmet 4 linguri de ulei 1 pahar de smantana icre de crap sau hering gata preparate   Mod de preparare: Se curata zarzavatul, se […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.