Crochete din dovlecei la cuptor

Printeaza

Crochete din dovlecei la cuptor din: dovlecei, pesmet, cascaval, iaurt, ulei, boia dulce, sare, piper.

Ingrediente:Crochete_din_dovlecei_la_cuptor

  • 2 dovlecei (40 g)
  • 50 g pesmet
  • 100 g cascaval tare sau branza uscata
  • 250 g iaurt
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1 lingurita de faina
  • boia dulce
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Decojeste dovleceii si taie-i bastonase lungi de vreo 10 cm. Amesteca iaurtul cu uleiul, iar pesmetul cu faina, cascavalul sau branza rasa fin si adauga boia dupa gust. Daca regimul alimentar iti permite, presara dovleceii cu sare si piper.

Trece bastonasele prin amestecul cu iaurt, apoi prin cel cu pesmet. Asaza-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt, lasa-i la cuptor, la foc iute, pentru zece minute, apoi 20 de minute la foc mediu, pana cand prin o crusta rumena.

Serveste crochetele cat sunt calde, alatura de salata si felii de rosii.

Crochete din dovlecei la cuptor

Crochete_din_dovlecei_la_cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.