File de manzat la gratar

Printeaza

File de manzat la gratar din: file de manzat, ou, usturoi, ulei de masline, patrunjel si sare.

Ingrediente:File de manzat la gratar

  • 500 g file de mânzat
  • 1 ou
  • 1 căţel de usturoi
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1/4 legătură de pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune oul la fiert într-o crăticioară cu apă şi lasă-1 5 minu­te din momentul în care apa începe să clocotească. Taie fileul în 4 medalioane şi leagă-le marginile, cir­cular, cu aţă de bucătărie pentru a-şi menţine forma şi a-şi păstra sucurile în interior.

Curăţă oul de coajă, taie-1 în două şi scoate-i gălbenuşul. Pune-1 în blender împreună cu frunze­le de pătrunjel, usturoiul curăţat, uleiul de măsline şi sare. Pasează în blender toate ingredientele până la obţine­rea unui sos granulos.

Frige pe grătarul încins medalioanele câte 3 minute pe fiecare parte, lăsându-le rozalii şi în sânge în interior.

Serveşte carnea cu sos.

 

Poftă bună!

Sumar
recipe image
Nume reteta
File de manzat la gratar
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.