Endless summer

Printeaza

Endless summer din: vodka, sirop de cirese, suc de lamaie, suc de afine, suc de coacaze.

Ingrediente:Endless summer

  • 40 ml vodkă
  • 20 ml sirop de cireşe (1883 Philbert Routin)
  • 20 ml suc proaspăt de lămâie
  • 30 ml suc de afine
  • 30 ml suc de coacăze negre

 

Mod de preparare:

Pune toate ingredientele în shaker alături de gheaţă şi agită bine până ce tot conţinutul este bine omogenizat, aerat, răcit şi diluat.

Strecoară printr-o sită fină şi o pâlnie în sticluţa prerăcită, iar la final parfu mează cu o coajă de lămâie.

 

Savurati!

 

 

 

 


poate iti place si:

Cocktail Feel Like Home

Cocktail Negroni

  Calitate – alcoolic Bază alcoolică – gin Pahar – old fashioned Categorie – Campari drinks Decoraţiune – o felie de portocală   Se serveşte înainte de mese, seara şi noaptea   Ingrediente: 1/3 gin 1/3 vermut roşu 1/3 Bitter Campari   Apare la Florenţa, între 1920 şi 1925, datorită barmanului Luigi Scarselli. Barurile care-şi […]

 

Cocktail My Wife's Drink

Cocktail My Wife’s Drink

 Cocktail My Wife’s Drink Calitate – slab alcoolizat Baza alcoolică – votcă Pahar – old fashioned sau tumbler mijlociu Categorie – Ice-cream drinks Decoraţiune – o căpşună pe margine şi ciocolată rasă la suprafaţă   Se serveşte la orice oră   Ingrediente: 2 căpşuni câteva bucăţele de ciocolată câteva bucăţi de ananas 1/1 porţie de […]

Cocktail Morning Glory

Cocktail Morning Glory

 Cocktail Morning Glory Calitate – alcoolic Bază alcoolică – scotch whisky Pahar – tumbler mijlociu Categorie – Anis drinks Decoraţiune – o felie de lămâie şi un ştir   Se serveşte după-amiaza, seara şi noaptea   Ingrediente: 5-6 cl scotch whisky un jet de Pastis, de Pernod sau de Richard un albuş sucul de la […]

 

 

Savurati!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.