Drob de vinete condimentat

Printeaza

Drob de vinete

Ingrediente:Drob de vinete condimentat

  • 1,5 kg vinete
  • 5 linguri gris
  • 4 cepe mari
  • 1 căpăţână usturoi
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • 1 lingură vegeta
  • 4 ouă
  • condimente
  • 3-4 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Vinetele se curăţă de coajă (în zebră), se taie cubuleţe şi se pun în apa clocotită cu sare până se înmoaie, apoi se scurg de zeamă. Separat se taie ceapa mărunt şi se înăbuşă bine cu apă, ulei şi vegeta.

Usturoiul se taie feliuţe subţiri, mărarul şi pătrunjelul se toacă mărunt şi se amestecă cu toate ingredientele, inclusiv cu ouăle care se bat, separând albuşul de gălbenuş. Drobul se poate pune în tăvi de diferite forme, în care s-a aşezat o hârtie pentru copt.

Se dă la cuptor, la foc potrivit, 40-45 de minute. Drobul este gata atunci când se rumeneşte frumos.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Valentina Petcu

    Pentru mine drobul e tot ala cu carne de miel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.