Drob din pipote

Printeaza

Drob din pipote din: pipote de pui, ficat de pasare, orez, oua, sare, piper, marar, patrunjel, ceapa, ulei.

Ingrediente:Drob din pipote

  • 1 kg pipote de pui
  • 500 g ficat de pasăre
  • 2 ceşcuţe orez
  • 4-5 ouă
  • 10 ouă fierte
  • sare
  • piper
  • mărar
  • pătrunjel
  • 4-5 cepe
  • câteva fire de ceapă verde
  • 3 linguri ulei

 

 

Mod de preparare:

Fierbi ficatul şi pipotele, apoi dai restul prin maşina de tocat, iar pipotele le tai mărunt cu un cuţit. Ceapa tocată mărunt o căleşti, apoi adaugi pipotele mărunţite şi ficatul tocat.

Laşi să se răcească, apoi amesteci cu orezul fiert şi clătit cu apă rece şi cu 4 ouă bătute. Condimentezi după gust, adaugi verdeaţa şi ceapa verde tocată.

Pui compoziţia în tăvi de chec unse cu ulei şi tapetate cu făină.

Ouăle fierte fe tai pe jumătate sau le pui întregi în compoziţia din tavă. Nivelezi şi torni deasupra un ou bătut. Dai la cuptor până se rumeneşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.