Drob traditional

Printeaza

Drob traditional din: organe de miel, oua, patrunjel, cimbru, marar, ceapa, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Drob traditional

  • 1 kg organe fierte de miel
  • 5 ouă crude
  • 3 ouă fierte
  • 10 fire pătrunjel verde
  • fire de mărar
  • 4-5 fire cimbru proaspăt
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 legătură usturoi verde
  • ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper negru

 

Mod de preparare:

Toacă la maşină organele fierte (foloseşte sita mai mare) şi pune-le într-un castron. Adaugă ceapa şi usturoiul tăiate fin şi verdeţurile. Incorporează 4 ouă, unul câte unul, adaugă sare, piper, cimbru proaspăt curăţat de pe tije.

Unge cu ulei o formă de copt şi tape-teaz-o cu hârtie de copt. Pune 1/2 din compoziţia de drob în formă, aşază ouăle fierte şi acoperă cu restul de compoziţie. Unge drobul cu oul bătut şi dă la cuptorul încins până capătă o crustă frumoasă.

Serveşte-l alături de frunze de salată, roşii şi un pahar cu vin roşu.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.